Waarom je een rond boxkleed van Baby’s Only nodig hebt in jouw box

Boxkleden zijn er in vele vormen, maten en kleuren. Het is belangrijk om rekening te houden met een juiste maat boxkleed voor jouw box. De belangrijkste vraag is of je een vierkant of rond boxkleed van Baby’s Only nodig hebt. Heb je een ronde box? Dan past de ronde versie perfect. De maat meet je op door de diameter te berekenen en dan heb je een 90 centimeter of een 95 centimeter boxkleed nodig. Het is belangrijk om niet een te klein boxkleed aan te schaffen, zo voorkom je dat de baby alsnog op de bodem terecht kan komen in de hoeken. Maar een te groot model is ook af te raden, opstaande randen kunnen gevaarlijk zijn en voor verstikkingsgevaar zorgen. 

Welk rond boxkleed van Baby’s Only heb je nodig? 

De rond boxkleed van Baby’s Only worden door hunzelf ontworpen. Je hebt dus een ruimte keuze die je niet overal terugvindt. Ze geven op hun website ook aan hoe ze de stijlen hebben ontworpen en je ziet een productfoto in een echte omgeving. De basistip is dat je in een donkere ruimte een licht kleed het beste kan plaatsen en in een lichte ruimte een donker kleed. Zeker de eerste maanden is de babykamer een plek om tot rust te komen. Daarom wordt aangeraden om voor rustige kleuren en tinten te kiezen in plaats van een felle of drukke print. 

De top 5 kleuren van de rond boxkleed van Baby’s Only  is okergeel, grijs, beige, groen en roze. Er is rekening gehouden met interieurtrends in de kleuren en modellen van de boxkleden. Met een beige boxkleed maak je een donkere hoek lichter en kies je voor grijs dan werkt de omgeving kleurversterkend. Alle kleden zijn gemaakt van heerlijk zachte stoffen om een comfortabel en veilig gevoel te geven aan je baby. Je kan de kleden wassen zodat ze ook nog lekker fris en schoon blijven. 

Waar kan je de boxkleden van Baby’s Only kopen? 

Je kan rond boxkleed van Baby’s Only kopen in hun eigen winkels en in de webshop. Je kan in de winkel de boxkleden fysiek voelen en de kleuren bekijken. Ook kan je ze eventueel in boxen in de winkel passen zodat je een goede indruk krijgt om misschien wel een hele set kan kopen. Heb je al een keuze gemaakt of wil je een tweede boxkleed aanschaffen of vind je online shoppen makkelijker? Dan kan je de boxkleden ook allemaal online bestellen en worden ze in principe de volgende dag bij je thuisbezorgd. 

Een rond boxkleed van Baby’s Only in jouw box zorgt voor een zachte en fijne slaap- en speelomgeving voor de baby. Ze zijn speciaal ontworpen op basis van de huidige interieurtrends, zijn exclusief te koop bij Baby’s Only en je kan ze zowel online als in de winkel aankopen. Er zijn twee verschillende maten zodat het kleed altijd goed in de box past en je nooit een te grote of te kleine aanschaft. De bovenkanten zijn afgewerkt met fijn breiwerk, de achterkant is van teddystof en ze zijn gemaakt van 50% katoen en 50% acryl.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *